it-diensten

Also available in: English

IT Consultancy

devx biedt consultancy diensten aan voor hardware/software selectie, infrastructuur strategie en architectuur, disaster recovery procedures, beveiliging, storage oplossingen (RAID, SAN), migratietrajecten, it beheer en monitoring

Installatie/configuratie

Implementatie van gepaste it oplossingen kan op diverse manieren. Dit kan bijvoorbeeld door uw bedrijfsprocessen te veranderen, te verfijnen of zelfs uit te faseren.
Uiteraard houdt het niet op bij gestructureerd automatiseren, maar is gestructureerd onderhoud van groot belang: Onderhoud aan (maatwerk) software, hardware, netwerken en de bedrijfsprocessen.
devx levert zelf geen hardware of software, maar kan u wel adviseren of de weg wijzen naar betrouwbare leveranciers. Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met diverse leveranciers/merken als Dell, HP/Compaq, Sun, IBM, Oracle, Microsoft, Adobe, Enfocus en Quark.
devx realiseert op basis van een vaste prijs projecten binnen uw IT Infrastructuur.

Systeembeheer

devx is uw partner voor preventief en incidenteel systeembeheer. Met mijn ruime ervaring kan ik u bijstaan en de kans op down-time verkleinen. Onderhoud en controle, de belangrijkste punten die komen kijken bij IT organisaties. Door goed preventief systeemonderhoud verlaagt u de kans dat uw servers, en dus uw medewerkers, niet meer werken. Met alle kosten vandien.
Tegen een vaste prijs per maand wordt uw server- en netwerkomgeving gecontroleerd en up-to-date gehouden. U heeft uiteraard zelf de flexibiliteit om zelf de taken samen te stellen. Hierdoor kunt u als klant de uit te besteden werkzaamheden en de te leveren prestaties naadloos laten aansluiten bij de behoeftes van uw organisatie.
Er wordt niet gewerkt met (langdurige) contracten, dus u kunt stoppen met de deze dienst wanneer u dat wilt. Hierdoor kunt u ook gemakkelijk gebruik maken van incidenteel systeembeheer, ook om uw eigen beheerder te ondersteunen. Ook kan ik u van dienst zijn bij het inrichten van uw it/beheer organisatie door een beheerplan aan te leveren waardoor uw (parttime) beheerder snel en efficiƫnt zijn werkzaamheden kan uitvoeren.

De diensten zijn uiteraard niet beperkt tot bovenstaande lijst. Voor vragen of andere verzoeken kunt u contact met mij opnemen.

Skills: Windows, Unix, Linux, Apple OSX, Servers, Process automation, (inter)networking, DBMS (Oracle, MS SQL, MySQL), webservers (Apache, IIS), scripting (perl, shell, vb), SAN, NAS, Storage