premedia

Also available in: English

Grafische productiesystemen zijn niet meer los te zien van ICT. Behalve de creatieve processen, is nagenoeg alles in meer of mindere mate te automatiseren. Het automatiseren van deze bedrijfsprocessen resulteert vaak in een behoorlijke cultuuromslag in een bedrijf. Naast een andere invulling van de workflow, verandert de functie van een medewerker vaak ook. Ook geeft het mogelijkheden tot het leveren van nieuwe diensten aan uw klanten.
devx kan u helpen met het analyseren van uw bestaande processen en deze te vertalen naar een concreet automatiseringsplan.
Op het gebied van premedia productieautomatisering zijn er de laatste jaren veel softwarepakketten geïntroduceerd. Enfocus Switch (voorheen CaslonFlow) is hiervan één van de meest gebruikte. Door de inmiddels ruime ervaring met Switch, kan in korte tot redelijk korte tijd een nieuwe workflow gemaakt en uitgerold worden. Procesautomatisering via webapplicaties of zelfs ‘stand alone’ scripts behoren ook tot de mogelijkheden. devx levert zelf geen hardware of software, maar kan u wel de weg wijzen naar de juiste leveranciers.

Meer premediagerelateerde diensten:

  • Project management
  • Server installatie en onderhoud (zie ook IT-diensten)
  • Installatie/implementatie standaard en niet-standaard (server)software
  • Advies ICT-organisatie
  • Advies/Uitrollen Digital Asset Management of Content Management Systemen

De diensten zijn uiteraard niet beperkt tot bovenstaande lijst. Voor vragen of andere verzoeken kunt u contact met mij opnemen.

Skills: Workflow, Digital Asset Management, MediaBank, scripting, Content Management Systems, Enfocus Switch, Adobe CS, Quark, Certified PDF